محل تبلیغات شما

بر اساساطلاعات منتشر شده،۱۴مهرماه 1399، آذری جهرمی وزیرارتباطات و فناوری اطلاعات از فعال شدن اینترنت رایگان برای کلیه دانشجویان خبرداد. وزیر ارتباطات اعلام نمود که فهرستسامانه‌های مشمول طرح اینترنت رایگان آموزش مجازی برای دانشجویان را می‌توانازطریق سامانه‌ی موجود درسایت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات  ‌مشاهده کرد. بعد از اعلام با این حال،  برخی از دانشجویان همچنان اعتراض می کنند که اینگفته صحت ندارد درواقع استفاده از سامانه‌های آموزشی معرفی‌شده‌ی دانشگاه‌ها جهتآموزش مجازی برای آنها هزینه ایی در پی داشت.
آیا اینترنت آموزش مجازی دانشجویان رایگان است؟

ستارهاشمی، معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطاتو فناوری اطلاعات، می‌گوید سامانه‌های آموزشی که میزبانی سرور یا سامانه‌ی آن‌ها درداخل کشور با IP داخلی انجام شود و اطلاعات آن‌ها راهم دانشگاه برای وزارت ارتباطات ارسال کرده باشد، حتما رایگان خواهند شد. هاشمیتأکید می‌کند که فارغ از اینکه دانشگاه از ابزار ایرانی یا خارجی (مانند Adobe Connect) استفاده کند، میزبانی آن باید داخل کشور انجام شود تا رایگان‌شدنترافیک اینترنت را دربر گیرد.

طبق بررسی اولیهبه این نتیجه رسید که ترافیک آموزش مجازی سامانه‌های مرتبط با بعضی از مراکزدانشگاهی و علمی و حوزوی هنوز رایگان نشده است. گرچه دانشگاه‌ها خود اطلاعات مرتبطرا معرفی می‌کنند، بعضا مشاهده شده که اطلاعات کامل ارائه نشده و تنها وب‌سایترسمی مراکز برای دریافت آموزش مجازی به وزارت ارتباطات معرفی شده است. درنتیجه به‌دلیلنقص یادشده تجهیزات شبکه‌ای صرفا براساس اطلاعات موجود تصمیم‌گیری می‌کنند و با‌توجه‌بهاینکه بیشترین حجم ترافیک مصرفی دانشجویان در زمان شرکت در کلاس‌های آنلاین کاستهمی‌شود، دانشجویان تصور می‌کنند که رایگان‌شدن اینترنت سامانه‌های آموزشی تأثیریبر مصرف ترافیک اینترنت آن‌ها نمی‌گذارد و همچنان باید برای دریافت آموزش‌ها هزینهپرداخت کنند.

معاونفناوری وزیر ارتباطات تصریح می‌کند:

دانشگاه‌هااز پلتفرم‌های متن‌باز متعددی استفاده می‌کنند و با سفارشی‌سازی آن‌ها متناسببا نیازهای آموزشی، سرورهایشان را در محیط دانشگاه قرار می‌دهند. تنهانکته‌ی مهم برای ارائه‌ی آموزش رایگان مجازیاین است که میزبانی این پلتفرم‌ها روی شبکه‌ی ملی اطلاعات انجام شود؛ بد‌ین‌ترتیب،ترافیک داخلی محسوب می‌شود و اگر دانشگاه آن را معرفی کرده باشد، پلتفرم مدنظرمشمول رایگان‌سازی می‌شود. تنها کافی است دانشگاه این سرورها را به ما معرفی کند.چنانچه پلتفرمی در خارج از کشور میزبانی شود، مشمول ترافیک رایگان نخواهد شد.

به‌گفته‌یمعاون وزیر ارتباطات، سامانه‌ی معرفی و اعلام اسامی دانشگاه‌ها به‌صورت آنلایناست؛ بدین‌معنی که با بارگذاری اطلاعات مراکز مشمول در سامانه‌ی پیش‌بینی‌شده، ایندرخواست را تیم فنی وزارت ارتباطات بررسی و ارزیابی می‌کند. سپس با مدیران فناوریاین دانشگاه‌ها که اطلاعات تماس خود را درج کرده‌اند، تماس گرفته و اطلاعات صحت‌سنجیمی‌شود. درصورت نبود مشکلی در درج اطلاعات، درخواست دانشگاه نهایتا به اپراتورهاابلاغ و URL و نام دانشگاه در سامانه‌ی وزارتارتباطات بارگذاری می‌شود.

هاشمیدرانتها اضافه می‌کند که اگر سامانه‌ای برای آموزش مجازی رایگان نیست، دانشجویانباید از مسئولان دانشگاه خود درخواست کنند تا این سامانه را سریع‌تر به وزارتارتباطات معرفی کنند. دانشجویان باید در زمان واردکردن آدرس و URL دانشگاهدقت زیادی به‌خرج دهند تا در تکمیل فرایند آموزش، وارد آدرس دیگری نشوند که رایگاننشده است.

به‌گفته‌یهاشمی، دانشگاه‌ها تنها تا ۳۰ مهر مهلت دارند تا اطلاعات سامانه‌هایمدنظر خود برای ارائه‌ی آموزش مجازی رایگان را اعلام و مشکلات آن‌ها را پیگیریکنند؛ در غیراین‌صورت و معرفی‌نشدن سامانه‌های موردنیاز، دانشجویان متضرر می‌شوند.

 

پیشنهاد طلایی اپراتور ایرانسل به مناسبت شب یلدا

طرح جدید ایرانسل برای خوزستانی‌ها

ایرانسل برای چهارمین سال متوالی برترین عرضه کننده خدمات ارتباطی کشور شد

اطلاعات ,ارتباطات ,دانشجویان ,دانشگاه ,رایگان ,آموزش ,آموزش مجازی ,وزارت ارتباطات ,ارتباطات و ,سامانه‌های آموزشی ,و فناوری ,آموزش مجازی رایگان ,برای ارائه‌ی آموزش ,وزارت ارتباطات معرفی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Roberta's notes دیجیتال مارکتینگ Billige Basketball Trojer NBA online shop ساعت مچی بند چرمی الیزابت و مارگاریتا بلال شــاهــوزهــی خــــــــرده شــــــعر باشگاه فرهنگی ورزشی هندبال زاگرس اسلام آباد غرب nsidininen چه کسی گفت خدا شاعر نیست dilumbkowspret